Prodaja pasa

Oglasi za prodaju pasa

POMERANAC BOO TOP QUALITY CASLAV 4500

Pas sa ovog oglasa je prodat! Da biste videli pse koji su dostupni za prodaju kliknite ovde.

Odgajivacnica pasa Mitic u ponudi ima cistokrvnog pomeranca u teddy bear tipu.Ovaj lepotan se zove Časlav i star je nesto vise od 2 meseca.Odlakan je izuzetno gustom dlakom i poddlakom.Pljosnata njuskica i debele sapice su karakteristike ovog momka.Krajnja boja ce biti sivo krem a tezine oko 2,5 kg.Časlav je pravi predstavnik svoje medvedaste rase.

Bice odlican kako za izlozbe i priplod tako i za ljubimca.Temperamentan je i neumoran tako da trazi dom u kome ce imati dosta aktivnosti i naravno razumevanja i ljubavi.

U novi dom ide sa kompletnom dokumentacijom;cipom,pasosem,zdravstvenim kartonom,rodovnikom i radnom knjizicom.Takodje i sa transportnom torbom,velikim kreveticem,prvom igrackicom,povodcem,hranom za prelazni period,pelenicama i uputstvom o njenom pravilnom gajenju.Takodje i samponom i balzamom za njegovo pravilno odrzavanje dlake i poddlake.

Za vise informacija i rezervacijeTel/Viber/Whatsapp +381 62 1760 957

Cena: 4000€
Pol:
Rasa: Pomeranci
Pedigre: DA
Oštenjeno: 30 Nov -0001
Objavljeno: 4 Jan 2022
Email: info@odgajivacnicamitic.rs
Telefon: +381(0) 62 1760 957

Podelite ovaj post:

Slični postovi:

O NAMA

Odgajivačnica pasa Mitić poseduje dugogodišnju tradiciju uzgoja malih rasa pasa: Maltezera, Jorkširskih terijera i Pomeranaca. Naša odgajivačnica smeštena je daleko od gradske gužve, u predivnom i mirnom okruženju na Starom obrenovačkom drumu na Makišu.

Odgajivačnica pasa Mitić u svojoj ponudi ima tri rase pasa: Maltezere, Jorkširske terijere i Pomeranske špiceve (pomeranac – bo).Dizajn i izrada Creative Web

smrtovnice cosmetics jastuci smrtovnica ba © Sva prava zadržana . www.odgajivacnicamitic.rs . 2016 .