Prodaja pasa

Oglasi za prodaju pasa

MINIJATURNA POMERANKICA ODLICNOG KVALITETA ELZA

Pas sa ovog oglasa je prodat! Da biste videli pse koji su dostupni za prodaju kliknite ovde.

Odgajivacnica pasa Mitic u ponudi ima prelepo cistokrvno zensko stene pomeranca.Ova dama se zove Elza i minijaturne je gradje.Bice bogato odlakana sa kratkom njuskicom.Krajnja boja ce biti vatreno oranz a tezina izpod 2 kg.

Veoma je zivahna i obozava da se igra a kada se umori pretvara se u pravu mazu!Ona se moze rezervisati a za preuzimanje ce biti spreman kada primi drugu vakcinu(pocetkom novembra).U novi dom ide sa kompletnom dokumentacijom;cipom,pasosem,zdravstvenim kartonom,rodovnikom i radnom knjizicom.Takodje i sa transportnom torbom,prvom igrackicom,povodcem,hranom za prelazni period,pelenicama i uputstvom o njenom pravilnom gajenju.

Za vise informacija i rezervacijeTel/Viber/Whatsapp +381 62 1760 957

Cena: 2500€
Pol:
Rasa: Pomeranci
Pedigre: DA
Oštenjeno: 30 Nov -0001
Objavljeno: 4 Jan 2022
Email: info@odgajivacnicamitic.rs
Telefon: +381(0) 62 1760 957

Podelite ovaj post:

Slični postovi:

O NAMA

Odgajivačnica pasa Mitić poseduje dugogodišnju tradiciju uzgoja malih rasa pasa: Maltezera, Jorkširskih terijera i Pomeranaca. Naša odgajivačnica smeštena je daleko od gradske gužve, u predivnom i mirnom okruženju na Starom obrenovačkom drumu na Makišu.

Odgajivačnica pasa Mitić u svojoj ponudi ima tri rase pasa: Maltezere, Jorkširske terijere i Pomeranske špiceve (pomeranac – bo).Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.odgajivacnicamitic.rs . 2016 .