Prodaja pasa

Oglasi za prodaju pasa

CISTOKRVNA POMERANKA KREM BOJE CRYSTAL 2000e AKCIJA

Pas sa ovog oglasa je prodat! Da biste videli pse koji su dostupni za prodaju kliknite ovde.

Zdravo ja se zovem Crystal i stara sam 2 meseca.

Velika sam maza i obozavam da se igram.Ponosna sam naslednica mama i tate koji su iz uvoza.Moj tata je sampioni ja sam lepa na njega.Moj tata je krem boje a mama oranz.
Imam gustu dlaku i poddlaku,pljosnatu njuskicu i debele sapice.Volim da se cesljam i da spavam na mekanom jastuku.Hranim se suvim granulicama a obozavam i kuvanu piletinu.Ja u novi dom idem sa hranom za prelazni period,omiljenom igrackicom,prvom ogrlicom,pelenicom,uputstvom o mom pravilnom gajenju,pasosem,cipom,pedigreom,radnom knjizicom i zdravstvenim kartonom..

Ako mislite da cete imati vremena da se samnom igrate i da mi pruzite ljubav onda se mozete javiti na Tel/Viber/Whatsapp +381 62 1760 957

Cena: 1600€
Pol:
Rasa: Pomeranci
Pedigre: DA
Oštenjeno: 30 Nov -0001
Objavljeno: 16 Mar 2020
Email: info@odgajivacnicamitic.rs
Telefon: +381(0) 62 1760 957

Podelite ovaj post:

Slični postovi:

O NAMA

Odgajivačnica pasa Mitić poseduje dugogodišnju tradiciju uzgoja malih rasa pasa: Maltezera, Jorkširskih terijera i Pomeranaca. Naša odgajivačnica smeštena je daleko od gradske gužve, u predivnom i mirnom okruženju na Starom obrenovačkom drumu na Makišu.

Odgajivačnica pasa Mitić u svojoj ponudi ima tri rase pasa: Maltezere, Jorkširske terijere i Pomeranske špiceve (pomeranac – bo).Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.odgajivacnicamitic.rs . 2016 .