Odgajivačnica Pomeranaca Srbija
  • Pozovite nas: +381 62 1760 957
  • Radno vreme: 09:00 - 21:00 (Ponedeljak - Nedelja)

Ako zelite da znate da li vas vas pas voli,morate procitati ovaj tekst

Pitate se da li vas vas pas voli? 

 

 

 

Volimo svoje pse kao da su deo nase porodice! Pored toga sto brinemo o ishrani, higijeni i o kvalitetu zivota nasih kuca, svakodnevno im pokazujemo koliko ih volimo i na mnoge druge nacine. I zato se pitamo, da li i nase kuce vole nas? Ponekad izgleda kako da samo mi volimo njih, ali verujte psi nas vole isto toliko koliko i mi volimo njih! :) 

 

Evo nekoliko nacina na koje nam psi pokazuju da nas vole :)

 

 

 

 

1. Nestasno se igraju sa vama

Uvek su raspolozeni da se igraju. Okrecu se na ledja, skoce vam u krilo ili cak imate osecaj da hoce da vam skoce na glavu :) To su sve izrazi srece koju pokazuju kada su sa vama. 

 

 

2. Spavaju sa vama-ili zele da bude tako :)

U prirodi, kao i kada se tek rode, psi su naviknuti da zive u coporu. Samim tip, navikli su da spavaju zajedno, zagrljeni grejuci jedni druge. Oni zele da budu kraj vas jer ih to cini da se osecaju sigurno. Takodje, ovo je njihov prirodni nacin na koji vam pokazuju da vas smatraju delom svoje porodice(copora) i da se osecaju sigurno. 

 

 

3.Zele da skoce na vas i da vas obore(vece rase)

Ovo mnogi smatraju losim ponasanjem. Psi ovo rade da bi vam pokazali koliko im se dopadate. Kada dodjete kuci sa posla ili posle duze odsutnosti, vas pas je radostan i zeli da ga mazite i da se igrate sa njim sto pre. Mozda je bolje nauciti psa da drugacije pokazuje svoje uzbudjenje i radost, ali ako ovo vas pas radi, znajte da vas obozava! :) 

 

4.Vrti repom

Iako ne mora da znaci da su uvek srecni kada vrte repom, psi vole da svoj repic koriste kao znak za radost. Postoji nekoliko nacina na koji vrte repom. Blag i usporen, znaci da nesto razmisljaju i nisu sigurni. Ushicen, brz repic znaci da su presrecni, uzbudjeni i da se mnogo raduju onome sto su videli. 

 

 

5. Prate vas svuda 

Psi nas prate iz vise razloga. Jedan od njih je taj sto znaju da ste vi izvor koji im daje hranu, topao dom i puuuno ljubavi. ali glavni razlog je taj sto vas obozavaju i zele da uvek budu uz vas i da idu svuda gde god da vi idete. 

  • Podelite ovaj Blog :